Erdélyi konyha - Erdélyi csorba levesalap 60g
Erdélyi konyha - Erdélyi csorba levesalap 60g (4 személy részére)
1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a levesalapot 8-10 perc fedő alatti főzés után hozzáadunk 60 gramm tisztított rizset. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel ( min 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor párolt csirkemell csíkokat is adhatunk hozzá, ízlés szerint.
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Szállítási díj: | 800 Ft |
Várható szállítás: | 2024. szeptember 10. |
|
Leírás
Erdélyi konyha - Erdélyi csorba levesalap 60g
(4 személy részére)
1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a levesalapot 8-10 perc fedő alatti főzés után hozzáadunk 60 gramm tisztított rizset. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel ( min 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor párolt csirkemell csíkokat is adhatunk hozzá, ízlés szerint.
Származási hely: Románia.
Összetevők: Szárított zöldségek ( sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), étkezési só, nátrium-glutamát, citromsav, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, tárkony, búzakorpa, növényi zsiradék, cukor, riboflavin.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia érték, amiből : 146,11 kcal 611,54 kj
Fehérje : 10,15 g
Szénhidrát : 24,49 g
Zsiradék : 0,44 g
Tárolása: Száraz, sötét hűvös helyen!